shoppiiing!

Ciao!
ska bara infomera er om att nu ska vi åka till bangkok!
taxin kommer om 20minuter så fatta mej kort.
NU JÄVLA SKA DET SHOPPAS!
är nog det ända jag behöver säjja..
kommer åter till pattaya på måndag skriver mer då o om allt jag har handlat..

undra sen om korten har kommit till er på jobbet.. om inte vet ni det nu iafl att det är på väg.. haha*
nä nu kittlar det i shopping  tarmen...
har packat med kameran så ska fota allt.. o även bajoki skybar som vi ska äta på det är sååå jädra nice där!
berättar mer på måndag, ha en trevlig helg mina nära o kära o alla ni andra..
hoppas ni knäredsbönner får skoj på hotelfreden ni som ska dit, hälsa elvis ifrån mej att jag kunde  tyvärr inte vara med hade lite annat för mej än o vara på freden ikväll.. =)

sup lugnt o tänk på mej..

Pusskram kärlek!

Pattaya!

Hellu.. lite snabb inlägg innan jag slänger mej i poolen!
hm igår hände inte mkt, vi gottade oss o flööt bara runder i poolen!
efter det så var vi o åt lite sen körde jag o adam in till mike shoping moul o köpte nya kalsonger/trosor
vi hade knappt inga kvar så vi köpte upp ett nytt förråd så slipper vi tvätta..
så inköptet blev 30 par nya kalsonger/trosor..
10 till mej 10 till adam 10 till benne såå nu har vi ett litet tag till.. haha.. men nu ha ja massor med dolcegabbana trosor.. det gillar vi massor....

annars inget skoj igår, pratade med min mamma o min faster de äe lika skoj som vanligt.. annars nada.

nu, ska vi  ut o lägga oss i poolen o bara slappa o ha dee gött... såå kanfe uppdate lite senare om hur gott det var i poolen.. see ya.. kissandhug lovely fruind!

Pattaya!

hejsan!
varit lite segt på o skriiva, men man har så mkt o göra här o tiden bra springer iväg.
men får la dra i gen lite så ni vet. härom dagen var vi i pattaya park, ett vatten land med lite karuseller. men vi var bara på vatten landet o badade. kan kolla in det på www.pattayapark.com
där står lite med aja det är inte jätte stort, men de finns lite rutchkanor (om de stavas så veti tusan) två jätte höga två mellan o två med lite snurr på. var iaf roligt där, william gillade det o tror nog adampen var rätt så nöjd o få leka av sej lite osså =)
vad hände sen, jo började regan som vanligt värst regn väder i perioder här kommer en rejäll skur men går lika fort över, men vi kände att det var inget skoj då det regnde där så vi begav oss hemåt, efter det såå gick vi ut på kvällen för o äta lite, åt på ett buffe ställe as nice mat..
efter detta så gick vi på en sådan här ladyboy show. med Tina Turner! haha* ingen komentar!
ska lägga upp lite bilder på FB snart så ni kan se dom, fy fan vilken jädra latjokille, trodde han var snygg i kläningen o peruken, men vafan peruken levd sitt egna liv o gled runder o han var inte alls direkt snygg.. haha*
men var väldigt underhållande o titta på.. osså provade vi ju på lite cocktails drinkar, men inget jag gillade, var så jädra söta så kunde inte dricka dom.. tacka vet jag groggarna hemma i sverige i stället.. =)

sen.. aa idag har vi bara ränt runder i stan från kl 12 till en 20 på kvällen shoppat lite som vanligt..
mest pressenter, tror nog det är det jag o adam köper mest, glömmer bort oss själva.
maten o dricka det är vad som går till oss själva men annas pressenter till olika hemma i kalla sverige!
vad jag förstår på FB så är det rätt kallt hemma nu? blåste o söade.. stackare.. själv sitter jag är svettig o varm..
var o tog ett kvälls dopp i poolen för jag trodde skulle dö av värme utslag.. haha* =)
men ni ska vet jag tänker på er där hemma o försöker sända över lite värme!

såg jag hade fått en mail från min lilla kattis idag, blev sååå glad! vad sköönt o veta att du lever vännen!
så du inte har jobbat ihjäll dej, men du vet väl jag saknar deej sötaKattis <3

händer annars. jo tankarna varje kväll går hemåt till er i sweden!
börjar bli rätt så strängt nu, tiden på natten känns som en evighet,har svårt för o sova vaknar x antal gånger om natten o bara virider o vänder o kan bara inte somna om, vet det är säkert knas, men saknar verkligen o trängas med min hund vid mina fötter, saknar att bli irriterad på att han tar sån plats att jag inte kan sträcka ut mina ben, vill ha en hund som bara ligger o finns där. vill ha en som lägger sitt söta ansikte på min mage o tittar på en med en blick som säger kela mej mer sluta inte klia mej på magen lr vid mina öron.. vill se det söta ansiktet när jag somnar. det ända jag tittar på varje kväll är nu en bild på min mobil jag tog precis innan vi åkta när han nanar såå sött i min hellokitty bäddset där hemma o önskar att det är där jag sover, men sanningen kommer alltid i fatten o man bliir så förbannat jävla lessen! typiskt!
men vad jag räknade dag så äe det bara ca 23 dagar tills jag är hemma i sverige 22 tills att vi ska bege oss till flygplanet..
så halva tiden har snart gått, men samtidigt som jag tänker på att snart ska vi hem, så slår det med att fan då ska men gå till baka till det där vanlig svensson livet, alltid har fullt upp, alltid vara pigg o alärt när jobbet ringer tidigt på morgonen, man måste börja jobba igen, aldrig se mannen min längre, alltid ha en jävla massa MÅSTEN!
usch dåå vill jag verkligen inte hem, då vill jag stanna här ett tag till.. kommer vi hem så ses jag o gubben mindra det är alltid så, för vi jobbar alltid lr har massa annat o göra här är det bara vi. o vi har tid för varandra av massor.. till o med så jag ibland blii knas på han vet inte vad jag ska ta mej till, han är där när jag vaknar han är där hela dagen o han är där när jag lägger mej, inte van vid detta =) brukar ses typ aldrig, jo om jag vaknar till när han kommer hem  o natten då är det bara hej o godnatt lr så säger han hej o godnatt när jag går till jobbet..
livet är rätt bra knas ibland... men just nu njuter vi i det att vi ses mkt o kan mysa dagarna låånga utan några måsten, bara ta dagen som den kommer!
nä nu har jag tjötat på o varit lite låång tjöötig så nu får jag lägga av o gå o lägga mej!
ska fortsätta läsa min bok flickan som lekte med elden, snart läst ut den, fan så bra bok mkt mkt bättre än filmerna, finns så mkt mer i boken o så mkt mer spännande!
men dock var boken på nästan 700 sidor, men tänka sej jag har snart läst det! inte likt mej direkt! men men..
have it nice back home in sweden!

Älskar er miiina nära o kääära o ni vet precis vilka ni är...

miiin söta lilla vovvsiiing du betyder allt för mej <3

Steppish du vet att du är den bästa steppe i världen o att det finns ingen annan än du, snart kommer jag hem inte länge kvar nu... då ska vi kramas i massor, aldrig ska jag låta dej försvinna ut miina armar gud vad vi ska kramas..... saknar deeeej såå <3


barnen miin ni skulle bara förstå hur mkt jag tänker på er, o ni ska bara veta hur mkt grejer jag köpit till er, ni är för tok på söta... Natta älskar er <3

Allehooopa samlade...

jaa nu har mummy,william, sean kommit till oss i thailand..
har tyvärr inte kunnat uppdatera så värst mkt på sistonde för nätet har inte funkat häär, så får la dra lite snabbt o lätt vad som har hänt.
fredag skrev ja kanfe om i förre men ialf så var vi på news cafe, en h-stad bo som har öppnat en resturang här i tajalndet.. skeeta god mat o svensk kock var där med såå passade på o äta lite mat hemifrån.
efter det kommr lördan, o då var jag o älskling på stranden hela dagen nästan, han tog massage på straden jag fick fixat mina fötter det tog bort förhårdnader o målade mina naglar såå grannt så grannt..en åt jag lite good majs som de går runer o säljer på stranden mumma mumma... efter de gick vi hem tog ett dopp i poolen o insåg då hade jag hade brännit mej lite granna efter stunden på stranden då det slog mej men va fan jag hade ju inte smörjt mej med solkräm så inte så konstigt jag brände mej men de var inte farligt var över dan efter, vafö jag brännde mej var för ja använde min nya bikini som äe minimal smal ja förstå mej nu rätt de är ingen string bikni det är en vanlig bikini men den är såå himla smal runt rompan min o framdelen brukar alltid ha hipster troser men provade o köpte ett par vanlig trosor som man knyter i sidorna, såå aa ni kan tänka er vad jag brände mej där mina vanliga bikini troser bruka täcka men inte gör längre så ömade lite vid låren o rompan men nu äe de helt okei igen jädra skiit men nu såå början man fåå lita färg igen. gött..
jaja nog om de nu sen där på lördag såå kom familjen från philippiniis till osså så vi gick ut o åt o hade det mysigt, sen söndag var det inte så mkt o göra, var en dålig dag med regn o åska o molningt o bara 25 grader usch de var kallt, såå en snabbis körde jag o adam till tukom o köpte lite filmer som vi kunde ha o tittat på, så gårkvällen kollade vi en massa roliga nya disney filmer som ni ser på bio än så länge.. hehe*
osså pratade jag en stund med min mamma såå underbart o få höra henne då stannar hela världen o det känns nästan som om jag är hemma o att när jag lägger på så är hon på väg till mej o tio minuter senare ringer det på min dörr o där är min mamma, men när man väll lägger på o upptäcker det vara bara inbillning o att man lossades bara att man var hemma, då kommer sanningen i fatten en o säjjer du är fortf i tajalandet..
men nu vet jag ialf hon har det bra o att hon lever min lilla morsa..
hade tänkt ringa till jobbet nu ihelgen, men bliide inte av, vill såå gärna ha prata med min lilla kattis på jobbet inte pratas vid på länge inte kunnat o sms varje dag/vecka bliide för dyrt men jag skickade ialf ett sms, hoppas de kom fram, får la lista ut en annan dag då du kan prata med mej, min lilla kattis hoppas allt är braiit med dej!
kanfe ska berätta lite om idag osså, hm varit på den andra stradeen i jomtien där är lite strörre o lite mer o göra..
adam o sean åkte vatten scooter idag, jag stod över, tror inte min rygg hade pallat allt hoppande såå fick stå över det..men fick några goa bilder sen fick man nån jädra talrik på ett foto som dom tagit såå det köpte vi som minne..
annars badat lite i poolen idag osså, sen såå har jag suttit här i nån timme nu o glott. prata ju med min goa granne lilla steppish, berättade nyss för han hur mkt man längtar hem på kvällarna de är då de äe som jobbigast när man lägger sej i sängen o tänker efter.. =)
nää om jag skulle ta o gå o bada lita i poolen med lillebror william han har tjötat nu den senaste timmen om jag inte kan följa med han, såå får la vara en snäll syster o göra detta nu!

ta hand om er o ni som läser hälsa vidare till alla att jag kommer snart hem =)

o mamma näär du läser detta glöm inte bort att jag älskar dej över hela mitt hjärta du äe den bästa mamma man kan ha... glöm aldrig bort det! min mamma o jag föralltid!

Jag vågade....

aa kan ni tänka er, idag har jag o adampen varit runt i pattaya med moppen!
jag vågade köra, jag kunde, jag krockade inte. vilken sten som lossnade från hjärtat.
var tillomed jävligt roligt..
vi körde till mikeshoping moule o shoppade loss. köpte mej en ny bikini idag, men herregud vilka bikinisar det är här värsta porr bikinin ju, men dt får la funka här nere men vet i fan om jag använder den när jah kommer hem, det får vi se.. =)
men var inte det vi skulle prata om de var ju min moppe körning.. =)
mamma du kan vara lugn ja har inte slått mej o ingen skadad, allt gick toppen!!  haha** =))
kändes gott, tror nog fasen vi ska åka o hyra hellokitty moppen till mej nu så vi kan glida runder på dej jag o adam, tror ni inte de hade bliit snyggt.. haha*

vad har vi annars gjort inte mkt, det har regnat o åkat lita idag. regnet kom när vi var på väg hem i från stan med moppen, kan ni tänka er att de slog som små sten mot kroppen när man körde. fy fan. o tro ni linnen var genomskillningt när vi körde näj inte alls, alla thaiar bara skrattade när vi kom glidanade förbi med våta kläder tusan osså!

men när vi kom hem så har vi tittat på män som hatar kvinnor o myst i soffan, efter det blev det lite tjöt med faster på msn, de är alltid lika mysigt o få se barnen o min vovssing, till o med farmor var med en runda o pratade idag var riktigt skoj!
pratade på ett tag sedan gick vi och åt på news cafe. en halmstad bo som har öppnat resturang här, kanon gott var det =) helt perfekt!
mätta blev vi som bara den, sedan hade ja o adam spring tävling hem o fy fan vad jobbigt det var, men vi gav upp efter ett tag o traskade på i stället normal takt!
bliide varm efter våran spring tävling så vi tänkte vi tar oss en kvälls dopp i poolen men fy fasen i gatan de ju innebomben såå jävla kallt! kändes ju som kylan hemma i knäred. *haha*
kvick dopp o sen upp i duffen o värmde mej, oo aa nu sitter jag här som vanligt o glor på facebooken o bloggar om lite vad som hänt..
igår hade vi osså bara mys kväll efter stranden o kollade film åt americanska pannkakor o åt godis. gick united 93 på tven den filmen är helt okey, faktis jädrit braiig.. så blev en myskväll bara, o så klart lite prat med min kära mamma o de var härligt, de kommiska var att innan jag ringde till mamma så åt vi panncakes o när jag pratade med mamma sen såå hade hon böjat tänka på pannkakor o tänkt att undra om natta inte kan göra lite pannkakor när hon kommer hem för jag är inget bra alls på det.. det kalla jag komiskt sammanträffande.. =) nästan lite scarry... annars pratade vi på lite om allt möjligt!
lillebror benne är magsjuk här han mår inget vidare så systeryster var på pharmacy idag o köpt dunder piller till han som vi hoppas hjälper, han måste han till sjukan imon, o det gillar han inte så brässar på lite mer o hemskare så bliir han nog friskare fortare.. =) tror ni inte de :))
nää nu ska ja se om flickan som lekte med elden är färdig så ska vi titta på den ikväll..
imon kommer rästen av familjen som varit i phillipnerna, äntligen kommer lilla mummy sean och william, saknat william som bara den, så nu ska det lekas o busas....

men skriver mer imon kanfe.... ha de så bra..  pusskram SKUMBANAN som bejrutan hade sagt! =)

Pattaya!

tjeniiixen på er där home!
vad har hänt. idag var vi på stranden o badade för första gången sedan vi kom till pattaya har inte hunnit med det innan har varit så mkt i stan o shoppat.. sen igår var det lite monligt så då gick det inte, men idag så bliide det av, men herregud vilken skillnade sen vi var i bangchan, här var det fan i mej as dyrt.
för 3 sol stolar i bang chan betalde vi 60baht. herre skulle de fan i mej ha 240baht, alltså 80 baht stolen, herre jävlar blir o ligga på våran sol matta i stället, kan inte fortsätta så här då bliir vi ju  runiirade, haha*
men denna strand var lite mer o göra på osså o sen var de en jävla massa turister där osså, förra stranden var vi nästan alltid själva men här fick allt glatt dela med oss till ett par hundra. typiskt!
men vafan gör man inte för o få sola o bada lite.. =)
menar man kan ju inte komma hem o vara blek som en fis, här ska de brännas fläsk..
här är väldigt mkt ryssar, krylar av dom överallt. inget skoj alls, pappa sa de var ryska maffian som kommit hit, o det märks, igår så var vi en runda ut i stan o åt kvällsmat, osså har vi bara en moppe som pappa kör för jag vågar inte köra i stan =) så däfö har vi bara en så varje kväll brukar pappa köra skytte trafik med oss hem, en åt gången o igår blev jag kvar till sist för jag ville köpa lite färsk frukt o ta med mej hem så jag bad adam åka förre med pappa så kunde jag gå där o kolla i lugn ro, o medans jag gick där i lugnan ro o kollade vad för frukt jag skulle prova så var där en jädra rysska som höll på o köpa lösvikts fruk o jävla vad dom dividerade den där thaian o rysskan slutade nästan i slags mål, rysskan spottade thaiand i ansiktet o slängde frukten över henne o skrek o gjorde fuck u fingert, herre jävla vad det höll på, små skrattade för mej själv o gick vidare till mitt stället där jag tyckte frukten såg godast ut. =) köpte mej mango o annans o en mixad platta med sådan frukt jag aldrig direkt ätit, där var clementiner små som ja jag vet inte, men dom var inte goda alls..sen var där lite annant men tyvärr var det ingen jätte god frukt på denna bricka.. men man måste prova innan man vet juh.
annars tror jag inte det hänt så mkt mer, hittade lite mer kläder till towe igår o jädra vad fina dom var, hoppas bara det passar nu, har ju nästan glömt hur ni ser ut där hemma.
haha svårt o mått in, för stl är ju inte direkt det samma här. men har kommit på ett stor problem, jag vet i fan vad jag ska köpa till steppis o jag vet han läser här så kan inte skriva egentligen vad jag tänkt mej, men om du ser detta kan du väl ge mej ett tips på vad du skulle vilja ha här i från?
är så svårt o mammas glasögon bågar, verkar vara svårare har inte hittat det nån stans, o frågar man dom så fattar dom ju NOLL! ibland är dom rätt jävla tröga här. men men dom smilar på o lossar som inget har hänt. haha*
men derimot har jag fått en rival här nere. lr fler stycken tror ja nog, finns många som tycker min man adamp är snygg o de vill ha han, o frågar om han inte kan ut o äta med dom osv, men pappas komentar alltid take it eyse it my dotters boyfriend and she can boxing.. haha* sen så skrattar dom högt o sen rör dom han inte mer. men får jag ett tillräckligt bra pris för han så kan ja tänka mej o sälja han för en kväll.. haha nää själv klart inte min lilla plutteknutt man, han som är det bästa som har hänt mej, vill inte bli av med han, vem ska jag då tjöta o skälla på, nää skulle inte funka!
har nog tjötat en hel del här idag men kände bara för o skriva av mej lite.
tänka sej att januari är snart över o vi äe redan i febuari snart, inte klokt juh, tiden bara springer iväg!
herregud vad tar tiden vägen nu är denna resa snart slut, vad händer sen, back to the normal. BORING!
här har man gått o räknat o längat till denna resa o snart är den över, usch. men fy vad det sved dagarna innan man åkte o fy vad jag grät av o lämna er alla, men nu känns de okei men själv klart saknar jag er. mest av allt på kvällarna men igår då rann bäggaren över för mej, jag o adam la i sängen o pratade men helt plötsligt bara började tårana rinna längst mina kinder, det var då jag insåg att alltid när vi ligger i sängen så brukar min hund hoppa upp o putta på mej o knuffa bort adam för han får inte ligga så nära intill mej för det ska han, o jävla vad det sved o fy fan vad jag grät, fanns inget stopp på mej. o sen kom alltid, saknaden över att inte sett min mamma på evigheter, usch o att jag inte varit hemma o hjälpt henne med något o inte gjort henne sällskap, inte tjöta lr dividerat om hur vi ska städa min lägenhet köra med henna att nu diskar du nu dammsuger du nu gör du det.... osv.. fan vad jobbigt, nästan så tårarna kommer igen, min lilla mamma undra var du gör o undra vad som sker, så ialf du har lånat dej boken nu som du sa, bra för läser man går tiden lite fortare jag läser här ialf o tiden springer iväg då. mamma min underbara mamma, är så glad att allt blev som det blev när det kunde varit på ett helt annat jävla sätt.. ska bara veta hur mkt du betyder för mej nu min mamma o min mamma tänka sej du äe min bästaste mamma o den bästaste man kan ha.. glöm aldrig det!!!!
behövde nog gråta av mej igår, för sen kändes det bättre. men själv klart svider det inom en.men nu är det inte länge kvar! är väl ca 3,5 vecka kvar, nu går tiden fort..
nästa veckan ska vi ut på massa utflykter såå då går det såå jävla snabbt...
nää nu har jag skriv kramp i fingrarna. men ni får ha de så bra alla ni som läser, ingen anning vilka ni är!
ha de fin fint.. kramiis från den konstiga flikkan i Tajalandet! =))

miiin söta lilla mamma <3


miiin lilla bäbiiis vovve, mamma saknar deeej såå himla mkt. hoppas du inte har glömmit bort mej <3

Pattaya!

Ja nu har vi kommit hit o det är helt okey, känns riktigt skönt! här finns massor o göra, massa man kan shoppa!=)
vad har egentligen hänt?
första kvällen vi kom hit så var vi ute o kollade läget lite! vi gjorde ansiks behandling, det var jätte skönt! verkligen masserade o gjorde skinet mjukt! gillade det massor. sen så shoppade vi en hel del i shoping centret market, där hittade vi alla massa skoj, jag hittade två t.tröjor två linen och två klänningar, adam köpte massa shorts o en tröja o benne ja han köpte nog mest som vanligt...
sen var jag o benne o adam och åt på en svensk krog så det blev stuvade makaronis med stekt falukorv, dom var helt okey men själv klart smakade dom inte som mammas där hemma.. saknar mammas stuvade makaronis,
efter vi hade ätit gick vi o kollade lite sen gick vi till en sådan här go go bar, var ju tvungen o kolla in läget så man lixom vet vad  det är för något, men var ju inte mkt o hänga i granen! såå vi gick rätt snabbt där i från.
efter det så blev det en låång promenad hem från stan, var faktis skönt man somande gott när vi kom hem..
detta var ju i förigår allt detta hände o igår, hm*
vi vaknade åt frukost sen begav vi oss direkt till stan för o glo lite till, var väl nere där vid 9.30 tiden o kollade läget..
började med o göra lite fisk spa, inebar att man satte sig med fötterna i ett akvarium osså var det små små fiskar som åt all den döda huden du hade på fötterna,att det kittlade, något frukstansvärt mkt i början men när jag hade sannsat mej o lugnat ner mej så kunde jag sitta ner med fötterna i lugn o ro o då var det faktis jädrig gott.. =)
finns bilder på facebook på det,efter vi hade fått våra fötter goa o glad så började rund turerna i dom stora köpcentrena, det finns ju några stycken här, o dom är ju inte små om man säger så. flera flera våningar o 2km långa, så nog blir till o med jag trött av o shoppa...
men vi hittade lite till som vi kunde handla.. menar man hittar ju alltid något..
pappa o benne köpte sej en månadss gymkort osså, så dom äe på väg nu o ska gå o träna, jag o adam skippade det, vi var lata, nä men jag ville inte träna här på semestern jaag har ju mitt gym kort när jag kommer hem det får räcka... menar man kan ju inte slita ut sej! =)
vad hände igår annars mer, vi lullade runder i stan till kl 19 typ på kvällen jo vi åt lunch på ett kanon stället med värsta stora sallads buffen var kanon gott o massa god frukt till efterrätt, ja när vi kom hem på kvällen pratade jag med min faster o barnen lika mysigt som vanligt. o alltid lika kul o se dom. fast att min hund aldrig hittar mej han bara hör mej men ser mej inte, fattar ju inte han ska kolla in i datan.. =) stackaren.. min lilla vovsiing vad jag saknar dej <3
satt väl o pratade med faster i nån timme, undertiden var adam o benne o körde go cart, de tyckte dom var jätte skoj! men nää inte min grej med min dåliga rygg inte!
såå fortsatte min tid med o prata med faster i stället.. =) efter detta åt vi  kvällsmat för första gången hemma lita stekt ägg o bacon mackor under tiden försökte jag prata med min lilla steppe, han är ju bara för söt det vet du väl vännen!
men har nog sagt det ett antal gånger nu så du blir kanfe trött på mej =)
men han äe lixom bara för bra min steppe nu har jag sagt det igen.. hihi* glöm inte bort du äee verkligen speciell o den bästa vän man kan ha <3 saknar deeej så....

nä nu har ja väl gått igenom vad som har hänt dessa två dagar, idag vet vi inte vad som händer det är monligt o tråkigt så blir ingen strand ialf.. TRÅKIGT!
får la se vad som händer... shoppa lite till kanfe. =)

ha de braiit hemma i sverige saknar er alla sååå ni vet det.. pussskramar

sista dagen...

i BANGCHAN!
japp nu idag åker vi till Pattaya, ska blir riktigt skööönt faktis här finns lixom inte så mkt o göra, varit mest cykla till stranden cykla hem bada i poolen ut o äta. så har hela veckan nästan sett ut, så de börja bli lite tjatigt nu så nu äntligen kommer de hända lite mer, troligtvis så imon ska vi ut på nån ö jag adam o benne, ska bli lite härligt så då komme det inte vara nån uppdatering på ett tag men skrivver desto mer nästa gång då, bilderna var lite seeg o ladda upp här så vill ni se bilder bättre o gå in på FACEBOOKEN =9
men kan berätta lite om igår, de var fan i mej ballt, vi var på en thaibuffe, där det innebar att plocka ihop din egna RÅA mat o sedan grilla den själv på borde, as coolt men samtidigt lite scary tänk så fick man inte det riktgit stekt, men tror det, har inte kännt mej krasslig i magen ännnu så de var nog lugnt!
men de var verkligen as coolt och jag testade på massa annat som jag aldrig skulle äta annars sen smakade vi på thai godis som man blandade typ med is o färg ämnen o sötsaker, de var riktigt nice med koksnöts vatten i.. mums mums*
men de var en upplevelse..
ett härlgit slut på veckan som gott här...
vad ska jag berätta mer. troligtvis åker jag benne o adam till koh Samet (om de nu stavas så)
blir nog på tisdag o kolla läget lite där ut forska lite på egen hand..
ska faktis blii nice, har inte så mkt mer o berätta om nu, tror jag.. mer än att igår fyllde min kära lilla Snappy hela 5 år o jag kunde inte vara med han o fira, svider i mitt hjärta, men vet att faster o dom fixade, min lilla kusin ted hade varit uppe på morgonen o sjung för han o gett han grisöra till frukost o sedan hade han sagt till hans pappa att han skulle ringa till jonas och elin ett par som oxå har en rottis tik som heter Nova som Snappe brukar leka med, för om man fyllde år o skulle ha kalas såå skulle faktis snappes kompis vara med... han är ju för söt min lilla Ted.. sen skulle han baka en hund tårta,men visst inte riktigt vad man skulle ha i den så att voven skulle tycka om det. som sagt det är min underbara kusin.. så får väl ta o ringa ted med famillj kanske sen idag och se hur det gick med hans kalas o teds tårta.. :P

nää nu har mannen i mitt liv gjort frukost åt mej ute på uteplatsen, smasken.. vi ses o hörs...

Miss you all där hemma.. glöm inte det...

lite seegt!

aa har tyvärr varit lite seg på o skriva, men är så att jag har prata med min underbara faster igår o idag o då vill ja satsa allt på dom i stället inte hålla på o skriva vill bara ha uppe rutan på faster o barnen o prata med dom!

menar herregud jag såg mina barn idag o igår, kändes som om dom bara vara 2 mil i från mej  men tyvärr såå är de jju betydligt mkt längre, men jag blev varm i kroppen o glad när jag hörde mina barn säjja hej natta o towes atta atta atta.. de värmer i kroppen o hört de, jag blir så glad o allt känns 5ggr lättare för en stund nu, sen så själv klart fick jah ju se min lilla vovvsiiing osså han är ju bara för söt min lilla snappy de är min bäbiis... han var en duktigt pojke där hemma o drog ungarna i pulkor i vagen, han jobbar på där hemma, duktigt pojke!

vad har hänt annars, jo nya bilder finns nu ute på fb vi var på nån festival marknad, o heregud där var några dansare men undra om man kan kalla dom dansare de hade inte takt känsla o inte rytmit, så ja vi fick oss ett gott skratt när vi kollade på dom... men vi hittade lite smått o gått till ted o towe som vanligt.. de äe dom som tar våra pengar.. nää skämt o sido, hittade lite till oss själva osså...

idag har vi varit på fot massage osså adam gillade det jätte mkt mendans nja de var inte jätte sköönt, men de blev gott efterhand äe la de som äe huvudsaken...

vet inte vad jah ska skriva just nu, mer än att strax ska vi till nån resturang o äta som vanligt blir de som de alltid blir fried rice with chicken adn egg.. aa de är de som går varmt hos mej eller nån slags omelette..

 

ni får ha de bra o en lite extra hälsning till dom på smedejbacken.. kan ni tänka er att ja faktist tänker på er ibland men de är inte som att ja längtar till o jobba men o få träffa er goa arbets kollegor, ni är faktis för himla bra, o ni är för söta... hoppas ni ha de bra i kylan o att leif är snälla mot er..
ni från jobbet som läser de hälsa dom som inte är så haj på internet vissa är ju bättre än andra.. =)
ta väl hand om er.. pusskram till smedjebacken.... från tajaland...



4-5 dagarna...

Sawatdii Kha!
Sabaai dii mai khun??
Sabaai dii khra...

hoppsa ni förstår mej när ja prata med er, men på svenska så är det
Hej!
hur mår ni?
jag mår bra..

haha* såå nu har ni lärt er lite thai osså är så förbannant svårt o förstå o prata ännu svårare. men men..
hann inte skriva något igår vi var i väg hela dagen i pattaya o kollade in vårat boende som vi ska flytta till på måndag... asa nice var vi bor på 5 våningen med 4 rum 2 toa o ett jätte fint kök, såå de kommer bli kanon..
o även ett säkert internet just nu detta vi sitter på är någons som vi har hakat oss in på som har oskyddat trådlöst.. haha =)
men efter vi hade kollat boendet igår så gick vi o kollade lite shopping tarmen började komma igång, de vi köpte var en nya navel smycke till mej as nice, sedan en lite pressent åt min lilla tjollerompa där hemma.. =) sen så blide de ju en addapter så bilderna kunde komma in på datan o sen lite smått o gått sakaer som panodil o shit..
sedan så var vi åt på nån resturang helt oki..
maten än så länge varit okey men ingen super hit,därimot resturangen vi var på efter vi hade kommit hem från pattaya igår som ligger här i bang chan, då åt jag omellet med pork, fy fan i gatan det var det bästa än så länge.. smakde typ som svensk köttfärs i pannkaka lr hur jag nu ska förklara det, men gott var de ialf..
annars äe mitt standard jag äter fride rice with chicken or pork... de äe vad som går varmt för mej o lille bror är de chicken with casewnuts... adam, aa han provar faktis lite men de som inte blir alltid så rätt men de han vill ha är nudlar. men han blev lite skrämd första dagen vi åt då han beställde wokade nudlar med grönssker o friterade räkor.. räkorna fick han men hans nnudlar var med ostron o musslor, tro ni han mådde illa o blev arg lr.. inte att han åt de.. så varje gång han beställer nudlar nu kollar han verkligen att de inte är med ostron lr musslor.. haha'
stackars mannen min...
vad ska jag mer berätta som jag har misssat är så mkt ja vill säga egentligen men tunga min låser sej o huvude slå knut, haha* sol sting kanfe, för inte är de kallt som där hemma så allt bara fryser o stannar?
undra hur kallt ni har det där hemma nu?
hoppas faktis det har blivit lite bättre för er o inte lika jävla kallt...
idag har vi varit på stranden o tror nog banimej att vi har brännt oss alla tre lite idag, första gången..
men de är inte så himla farligt så bli nu inte orolig mamma om du läser detta...
men tro ni inte jag gjorde värsta tabben idag, vi gick upp i tid för ute o gå en timme med pappsen vet man måste hålla formen fast man är på semester, men ialf så efter de skulle vi ju ner till stranden pakar väskan o beger oss när vi kommer dit ser vi att det var rätt så rejälla vågor där nere as ballt tänkte vi o begav oss ner, när hoppas o leker där säger adam till meej har du inte kameran med dej jo själv klart vi ska ju fota på allt.. tar upp kameran men va fan de funkar ju inte vad är de nu som är fel då.. jo tack yxskaft tro ni inte jag hade glömt batteriet hemma i laddaren, tack för den, bara värsta häftiga vågor o allt men försökte fota med mobilen men inte säkert de blev såå bra...
just nu kom min faster in på msn, lr ja fb. menar hallå kl äe tidigt på morron för er men hon kan ibland om hon vill
vissade ju sej att hon jobbade så klart hon är uppe då.. haha

men om jag skulle prata lite med henne så skriver jag mer sen om jag kommer påå nått mer...
ha de så bra så länge.. pusskram på er <3

3 dagen..

idag har vi cyklat som ett jävla par neger barn, bara för jag skulle få göra mina naglar..
o så blev jag inte riktigt nöjd, de är inte alls som där hemma o ja kan knappt skriva med dom, bara fastnar i tangenterna. jävla skiit..
tror du inte dom klippte av mina egna långa naglar o satte på lösnaglar, va fan?!
visst dom har målat dom as coolt, men inte äe de som ha fixade naglar från sverige...
suck, vill hem till malin o fixa nu i stället.. suck! ingen bra ide alls!!
men vi har även varit på stranden idag igen, mysigt o varmt.. men har tyvärr inte hittat något så jag kan få över bilderna till datan, typiskt!!!
men kommer snart hoppas jag...

adam o benne är o badar i poolen. de har varit o köpt cyklopp o snorkel (hur fan de nu stavas)
så de leker runder däär.. =)
vi ska strax åka till en kvälls marknad o se vad vi kan hitta, imon så ska vi kolla in pattaya lite o shopppa de har jag längtat efter har inte handlat något knappt än bara nödvändiga saker inget onödigt.. tråkigt ju!!

nä men ni får ha de nice.. skriver kanfe mer sen...

2 dagen...

bloggade innan idag men tror ni fan inte data fan hängde sej o tjopp så var allt borta hur jädra kul var det då?
men de tar vi om nu, idag bestod av väckning av pappa fick inte sova längre då, han ville vi skulle upp o hoppas vvid 9 tiden så det va inte jätte tidigt men man var fortf i svensk tid så då var de mitt på natten så de var seegt men bara tilll o kämpa sej upp, dirket efter de gick vi o tog ett dopp i poolen fan såå härligt,efter de så blev de go frukost o sedan bar det av till stranden innan dess så klart fick vi smörja in oss med sollotion.. inte bränna sej första dagen inte inte...
sen tog vi cyklarna vi lånaat o cyklade dit,var riktigt härligt i vattenet men det va inte den bästa straden, men helt oki o mysigt, tog en massa foton idag men som sagt nu kan inte lägga ut dom har inget så ja kan lägga över bilderna på datan såå bliir tyvärr inga bilde ännu ni får stå ut ett litet tag till.. hoppas de äe lugan..

men nu ska ja sova lite nya tag imon o mer utflykter o bad imon, hoppas på attt jag hittar så ja kan fixa mina naglar imon, vill ha de fina nu..

ha de så bra där hemma... pusskram

framme...

SavadiKup! japp nu var vi framme i tahajaland... efter många om o men så kom vi hit, segt var det o flyga hit..
många timmar men de gick... förta flyget var hemskt, för det var så litet o rankligt.. så efter vi hade bytt istanbul till större paln kändes det bättre, men man har ju inte sovit lr suttit bekvämt direkt.. så nu äe jag så trött att mina ögon nästan trillar ut ur mej..
men kan ju lugnt säjja att det var varmt o gott när vi kom ner hit, adam klagade o tyckte de var lite jobbigt men inte ja inte... gillar värmen stark är såå underbart...
så just nu sitter vi i vårat sovrum hos pappas kompis som bor här vi ska bo här i 8dagar sen ska vi vidare in till pattaya Jomtien... 
men nu så vet ni lite hur länget ligger till... tyvärr inte tat några bilder ännu har glömt bort kameran men ska bättre mej.. lovar...
imon är det stranden som gäller... see ya home later cold sweden...

faster o faster vad jag saknar er o min lilla vovvsiing Älskar er masso o mest glöm inte detta! 

Då var det dax....

Japp nu är de nån timme kvar bara idag är det dagen då det händer...
dagen vi har väntat på såå länge, trodde aldrig den skulle komma men nu är den här!
o nu börja fjärillarna röra sej i min mage o säga att snart blir det varmt nu slipper vi frysa.. fan så skönt!

men ska abslout inte glömma bort er här hemma i kalla kalla sverige... hoppas det vänder för er snart osså o blir varmt. men tror inte ni kommer upp i samma värme som mej =) haha*
men kanfe o ni önskar till räkligt mkt... =)

nä nu ska jag kolla över allt för 512483154 miljonen gången! =) bara tittat ett par gånger nu..
men mitt HelloKitty armband är på mej o det ska stanna där ända tills jag kommer hem..
ska minnas mina söta städtanter på jobbet för dom äe bäst o för sötast!
så de ska var där ända tills det trillar av mej!

nä nu får ni ha de såå himla bra så hörs vi när jag skriver igen..
glöm inte kommentera i fall ni vill!!!
Kissandhugs ur natta!!!



Mammas lilla bäbiiis Saknar min lilla hund!

närma....

nu börja de bli närma tills jag åker.. herregisses...
börja bli nervös nu o tiden börja komma i fatt mej o de är nu de känns att ja ska slippa kylan.. men även så
kommer de finnas många kvar här som jag kommer sakna...
menar nr är ju faktis min lilla vovvsiiing fy o usch vad hemskt...
sen har vi ju mamma min trygghet här i livet platsen där allt är så bra de äe ju hos min mamma...
o sen så har vi ju gosbiten i mitt liv de äe ju steppe o var finns han där någon stans o kan stötta en o göra en sällskap o krama en när man behöver det?
o vem äe de som jag ska ringa när jag vill prata med innan jag lägger mej om inte min faster...
o höra mina underbara barn i bakgrunden som bråkar o skriker?
usch vilket hemkst tänkade att de kommer ta hela 6 veckor innan jag får prat alr var vid dom.. nää
usch tåren kommer nästan längs min kind av sorg att de inte kommer kunna vara med!

nä nu kom min mamma ska puss o krama på henne o säjja hur mkt jag älskar henne nu innan vi skiljs åt!
Pusskram!



nytt år!

ja ha då var vi i 2010 nu då.. vad kommer detta året o inebära?
nya chanser o bli miljonär kanske?
man ska aldrig sluta hoppas.. men en sak vet jag ialf o de äe bara 3 dagar kvar nu tills man lämna denna förbanade jävla kyla... o de ska bliii sååå sköönt! men en sak börja kännas o de äe ju min hund. hur ska jag klara mej utan han? kommer jag klara detta? tror nog de, lr aa ja måste klara det, finns ingen annan väg o gå på, han finns ju faktist kvar när jag kommer hem.. menar lita semster måste ju mamma kunna få åka på... haha*
mamma kommer hem till dej sen igen snappy loovar!

ja vi får la se om jag bliir någon bättre bloggare nu i framtiden, har ju ändå sagt på jobbet att jag ska uppdatera eftersom från tajaland.. så får nog bättra mej o fixa detta nu!
så ni inte tröttnar o missar mej..
ska blii så sköönt o slippa jobba slippa göra något i kylan bara ha semester sola bada o ha de msyigt!
jag o min familj osså lilla adam han ska jag få se i hela 6 veckor, gud vad härligt!
nää nu längtar jag igen masso, men andra stunden tänker ja på alla häär hemma...
men som sagt jag kommer ju hem igen..
nää om man skulle sova lite mkt o stå imon..

väntar mej att faster kommer med good frukost till mej imon, haha*
äe ju i genevaden o passar mina barn medans familja jobbar o även gubben min <3
fick ju spela lite på deras wii innan men var inte kul o spela själv...

nää godnatt på er och grattis på mej själv..






RSS 2.0