2009-12-19

Igår var det minsann lilla kattis födelsedag.. grattis ännu en gång vännen! idag har jag bara tagit de lugnt varit med mina mammor o steppe.. o nu väntar soffan på mej för lite film med min mor.. kunde inte vara en bättre lördag.. men måste ju lyssna lite musik först... HIGHER..HIGHER...HIGHER.. me like såååå mucket! idah kom Frida hem från Canada.. välkommen till KALLA SVERIGE! 'men nu börja de närma sej tills vi åker, längtar verkligen nu näär de äe såå kallt här hemma.. gillar inte alls kylan, usch fy o kallt!!!! nää om hello kitty pyjamasen ska åka på o varmt täcke i soffan mys! see ya



EGO TMIE!

2009-12-16

Ciao! dagen idag har varit rätt så trist, lämnat passaten på lagning, efter de blev det o luncha med faster o daddycool o mummy på thajablue! mums* efter de trodde jag de skulle hända mer men det gjorde de som sagt inte, men dock träffat nicet folk idag.. träffade min lilla emmy med son o gubbe på thajablue väldans nice, sedan träffade jag tullistalleban på eurostop helt okey!! så lite har man ju sett ida, men efter de var det en evig väntan på att faster skulle bli klar på brand utbildningen så vi kunde hem o ut o gå en runda med snappy efter de var de bara chiil o väntan till o åka till frissan efter det så väntade en ny promenad men den var mkt mtk kallare än annat.. men vi fixade hela rundan med våra antarktis jacko.. haha* de var lite kämpigt men de gick... fan såå bra vi äe vi rör fläsk häär... nää nu ska ja värma mej lite o glo tven med faster.. bliir o nana här ikväll. dåligt väder o imon väntas de o åka till ullared jippiii* sovgott folket... pussen!

2009-12-15

julbakat meed min lilla familj i genevaden idag.. varit jätte mysigt! bliide knäck riskakor kola snickers men det återstår o se vad det smakar... de vet vi inte ännu, blir supriise on christmas eve.. nää om man skulle ut o gå lite nu får ju röra på fläsket av allt små ätande på julbaket.. see ya fox!

2009-12-08

dagarna rör sej framåt! kom precis hit till genevaden.. får vi se vad som ska göras häär idag? =) säkert något skojiiit.. för de värsta av arbete är ju avklarat här nu. fan så skönt undra hur länge detta håller sej går en vecka lr två kanfe sen så äe den där förbannade tvätten tebax tror jag.. suck! min älskade familj i genevaden dom äe bara för goa... älskar dom mer än dom kan tror.. nä om man skulle börja göra något tills faster kommer home! men see ya. pigan måste göra sitt jobb nu =)

2009-12-07

aa igår var de minsann 1 månad kvar tills jag fyller år.. fan så nice.. lr tycker man de äe så roligt nu förtiden o fylla år? menar hallå vad väntar jag på nu? pensionen 65? menar har ju fyllt 15 18 20 nu då? inget skoj, blir bara äldre o hemskaare, gillar nog inte detta längre.. sen känns de som om jag fyller år allt för ofta hinner inte tänka sen så äe de mitt år igen 6 januari! usch! men rean våran börja närma sej med skrämmande steg som de samtidigt äe väldigt härligt! slippa skita här o slippa kyla, men man lämnar mkt bakom sej som man saknar... usch så kan jag inte tänka för då bliir jag jessen i ögat! men först så har vi ju julafton o framföralt NYÅR! verkar som om alla redan har planer var ju tråkigt! hoppades på att ni ville festa med oss, men iför sej bara jag har min man o min steppe hos mej så äe jag nöjd de äe allt jag behöver för o få ett braiit år.. men själv klart hade de varit skoj med lita folk, men aa äe la som de alltid varit =) men synd loiis o tobbish inte kunde komma de var så jädra synd bliide lite jessen, men ni kan la komma nån annan dag efter nyår för sen åker jag ju. tänkte ha något litet här hemma innan jag fyller år. men aa de hör jag av mej närmare om! men någon som äe sugen på raaj raaj på nyår hör av er gärna så berättar jag mer! nää nu ska jag ta o kolla i fall revben spjällen i ugnen är klar, hoppas gubben min blir glad...=) see ya folk!

2009-12-01

Idag är de bara 23dagar kvar tills de är julafton fan vad fort detta året har gått fort.. Suck!

RSS 2.0