saker man saknar.......

aa, faktis finns de mkt här i välden man saknar, o när man tänker tillbax tror ja inte något kommer vara som förr, tror o vet nog till 100 de kommer bli totaly annorlunda, men på nått sätt ser jag framimot de.. slippa vara så här ensam om kvällarna är inget skoj, men va får man leva med för o kunna ha råd o leva då måste mannen min jobba, men kan ju inte säjja jag äe jätte nöjd men aja ba gilla läget!

sitter o kollar på alla goa bilder från tajalandet förra året. inte alls lr så man längtar tillbax... fyfaan såå skönt o underbart de var där, jag o min man sågs varje dag i 6 veckor, fy tusan så mysigt de var.
nu räknar man timmarna man hinner med o ses varje dag o de äe lite, de gilla inte!!!

men som sagt va ska man göra för o kunna leva, fast i för sej de har vi inte råd med ändå, vi äe som ett par fattiga nästa uteliggare känns de ibland som..
trodde aldrig de kunde bli så här!? men tydligen... hoppas de finns ett ljus i denna tunnel osså?! men de borde de vara men hur långt borta är den???
vi kommer klara oss o fixa detta de vet jag, men har nog aldrig trillat sååå här långt ner i brunnen nån gång, visst har man fått sej några "kräftsmällar" ibland men de han man skakat av sej o löst, men nu?! nja de känns låååångt lååångt borta!

men visst älskliing löser vi detta? jobba jobba jobba.. ajo de blir nog så!

kan nog inte förstå vad som är på väg.. hehe* såå mysigt!

nä vad ska ja egentligen skriva??! hade kunnat skriva en hel bok känns de som nu, har så mkt som rör sej i ens huvud, men vet inte hur jag ska uttrycka mej lr säjj allt.. de äe o kommer nog förbli en hemlighet inom mej...
som vanligt o som alltid bär ja de vidare med mej o en dag när ja ligger i graven o äe död kommer min kropp o explodera av allt. men då äe de ingen som hittar de.. hehe*

nää tack o hej för mej! jag är o kommer alltid vara den starkaste tjejen i världen ingen kommer kunna krossa mej o mina drömmar, men dom äe bara långt borta nu, men ja äe snart där!!!!!!

over and out!

de äe guldvärda
mina söta småå sötnosar, sååå stora ni har bliiit nu.. ni vet väl natta alltid kommer älska er o finnas hos er vad som än händer?!!

v 16

aa de äe de!!  v 16 =)

Nähä!

hänt lite sen sist..... ÄR INTE TUPPERWARE försäljare lääängre.. var inte min grej.... hann inte tog all min lediga tid, nä helt enkelt vatt inte min grej...
hänt en hel del med runt om kring..
over and out!

RSS 2.0