Som ny.... :)

Detta är enbart för dej min älskade vän Steppe! Tror jag hittade en NY bil till dej?! Lr vänta är detta din Opel?! Hihi. Glöm inte bort att jag älskar dej och saknar dej varje dag.. Du är såå underbar är glad du är min vän..

Kolla in dessa bilder :)


Mina älskliiingar...

Älskar dessa två mest av allt på denna jord!! <3 ni är sååå söta...


Grå dag!

Idag är en sån dag jag bara vill dra något mörkt över mej och bara försvinna! Känns inte alls bra idag. Saknar min bästa Steppe såå in i helsikes varje dag.. Går inte en sekund utan att jag tänker på dej! Allt runt omkring oss är upp och ner.. Känns inte som om de är något vettigt runt om mej och min familj.. Ingen vuxen som är normal... Och saknade efter just DEJ! den är värre än du tror, önskar vi kunde ha de som förr.. Vad är de som har hänt? Vafö blev de så här? Vems fel är de? Mitt,ditt,bådas?!
Kan du inte bara vara som du brukar vara? Vara den som jag älskade så...
Vi två som var oskiljaktiga.. Nu är du på månen och här står jag fortf kvar på jorden och väntar på dej... Snälla kom tillbax och var den du är bäst på och vara!!

En Steppe kram hade jag behövt nu!!
Saknar deej min sannavän. Du sårar mej aldrig, du är en riktigt vän och kommer alltid vara de!!! <3


Kärlek!

Trött efter våran promenad innan... :)


GBG!!

Mm idag har jag varit chaffis åt min gamla farfar till Gbg! Han skulle på vykorts mässa :( tråkigt!! Men undertiden var jag och min underbara familj i Nordstan och kollade lite.. Himla så mysiit och bara få vara tillsammans vi alla tre... :))
Hittade hellokitty tröjjer på HM. Jätte jätte fina :)


Lördags mys!

Denna dag har osså varit en trevlig dag, spenderat den mä familjen Qvist/Ekberg o lilla mormor Gun inne i stan...
Och bäst av allt pratade med min Steppis på kvällen o de känns alltid lika bra o man blir sååå glad!!! Men närmande lägger på blir man lika Lessen igen :(
Just nu somnade min lillstrumpa och hon är lika fin som vanligt. Har sagt den innan och kommer säga de många gånger till!! Cazzi är mitt allt och helt helt UNDERBAR!!!


Fredags mys!

Har spenderar kvällen hos pappsii o Mummy!! Haft de väldans så mysigt..
Men även hur mysigt de varit saknar jag allt min bästa vän.. Min älskade underbara Steppe! Önska så du var med här, då hade de varit en underbar fredag. Men dröjjer säkert evighet innan jag får ha en fredags mys mä dej! Men ska veta att vi saknar dej varje dag och saknar deej som bara den!!

Min dotter är sååå underbar!! Nanar gott i min famn just, kan sitta och titta på henne i evighet, älskar henne såå!


Cazzandra

Mitt underbara barn....


BVC

Mm idag var jag med min lillstrumpa på BVC 2 månaders kontroll! Och hon fick topp betyg av doktorn.. Tyckte hon var så stark o stabil i nacken för och vara så liten..
Jag är en stolt mamma!!
Hon är så duktig och helt underbar..
Fattar knappt själv att de redan har gått två månader... Helt sjukt!!

Nä nu sitter jag här och väntar på Greys Anatomy :))


Tidigt mörk morgon!!

Ja nu börjar de verkligen bli höst! Så mörkt o dystert på morgonen nu! Ska erkänna är glad jag är mamma ledig... Har så jäkla svårt o komma upp om morgonen när de är så här... Men nu har man en sol stråle som väcker en o ger en ett sånt smajl sååå man bara smälter! O så kan vi bara gosa i evigheter.... <3 <3 nu ligger hon här bredvid mig och bara är såååå jäkla underbar! :)


Söndag!

Var ut på en promenad innan... Någon som tycker de börjar bli kallt så hela mössan måste över huvudet :)


Ni sviker mej aldrig...

Dessa är dom jag lever för!
Det är dessa som betyder mest av allt för mej..
Det är ni som gör livet ljust!
För er ska jag kämpa o aldrig ge up....


vart jag än vänder mej....

så finner jag ingen bredvid mej... känner mej så ensam, fast jag ha folk runt mej. känner mej helt bortglömd, fast alla tjatar på mej. ja så känns de! finns ingen vuxna vid min sida!? vad är jag stor? liten? vuxen? barn? någon som är vuxen som kan berätta de för mej?! om jag gråter förstår någon mej då? får jag vara EGO för en stund och hoppas att någon bryr sej om mej?! nä tror inte de! jag glömmer aldrig bort vad du har gjort!! jag glömmer aldrig bort vad du har gjort!!

Kärlek...

Detta är äkta kärlek...


Hockey

Ja idag så var jag o familjen min plus släkten min på Halmstad Hammers! O våran underbara lillstrumpa var mä osså! Kolla in hur söt hon var...
Älskade barn du är helt underbar...


Hon är såå underbar!

Foto made by Mr R :)


Du får mej till och kämpa...

Min älskade tös....


Lillstrumpan

Min tjejja leker i babygymet :) tycker de är super skoj...


Ny dag.. Nya tag!

Mm då var de Tisdag! Händer då?!? Ingeting... Jo desperate housewives har premiär tonight!! Yeääähj ;) väl de ända man kan se framimot idag..

Huvvet mitt gör så ont idag o halsen min ömar näsan rinner! Ska man gå och bli sjuk nu tro?!

Over and Out!


Tjollerompis...

Saknar min lille "stor" tös sååå mkt...


Just nu...

Precis i denna sekund o minut. Ligger jag o min underbara dotter o myser.. Hon nanar gott o jag snusa henne i nacken! Känner hur lycklig jag är som har hon, som tur är hon ljuset i min tunnel! För idag åkte våran alraste bästaste o underbaraste Steppe i från oss. De gillar vi inte.. Kom hem snart.... Vi saknar dej sååå :(


Grå o trist dag

Tror nog minsann att denna dag kommer vara grå o trist hela dan. Pga av att Steppe ska lämna oss idag! De gillar vi inte!! Annars en ny vecka idag.. Ser vad den har och bjuda på :))

Nä ska återgå till mitt spel :) förlorade första matchen men nu är de nya tag.. Mer ser dock ut som jag förlorar denna oxå :)

Over and Out!


Wordfeud!

Fast eller fast i de :)
Micka o Martin visade mej de igår och nu kan man ju inte sluta spela de :)
Typiskt :))

Cazzi lilla döptes i lördags, allt var så fint o bra.. Min tös va så duktig i kyrkan.. Stolt mamma o pappa!

Just nu ligger vi o myser. Pappa har åkt o jobbat. Så vi baa gosar o myser!!

Steppe våran underbara Steppe. Har varit hemma över helgen o de är alltid lika underbart. Men idag så återvänder han tebax till jädra Norge :( vill inte. Gillar inte o ha han därborta!!!! Snyft.
Men ska ta vara på sista stunden vi kan ses idag!

Nä nu ska jag återgå till spelet Micka skrev nyss ett ord ska försöka klå henne men ser inte ljust ut hon leder med över 100 poäng :)) men är fortf nybörjare :))

Over and Out!


RSS 2.0