natten!

japp jobbar natten idag, rätt nice var ett tagsedan man gjorde de nu så, funkar braiit, fast ja inte kunde nana såå himla bra idah men får bli bättre naning imon biti!
men vilken energi jag har haft inatt undra vad dom här på jobbet kommer säjja när dom ser vad jag har gjort inatt.. =) herrejädra vad jag har ställt till med oreda =) men faktis lite kul. lite för nyning skadar lixom inte!

vad händer annars samma som alltid!
men ha dock fastnar rätt rejällt i denna jävla blogg värld som finns! den är oändligt stor o herrejädra vad folk kan skriva o hur orkar dom? 10 inläg per dag, det kallar jag överskattat... jobbigt...
men ändå är man där o glor o läser.. jävla knas man är!

nää nu ska jag röjja lita till här på jobbet. undra när min lilla Ingmarie kommer? tyvärr är ju lilla carina sjukskriven såå hon kommer inte o förgyller min onsdags morron =( men ingmarie vill nog ha kaffe ialf... =) hoppas ja <3
ni ska vet jag tycker om er <3 glöm inte detta


Pusskram skumbanan som Bejruuutan alltid brukar säjja <3<3

Longtimeago..........

aa det här med blogg är nog egentligen inte min grej, var jätte skoj när jag var i tajalandet, för där hade ja lixom något o berätta, mena berätta vad jag gör nu typ, har vaknat kissat ätit lite, varit ute o gått en promenad, sovit lite, tittat tv... osv.. menar de är ju inget intressant..

men aa jag lever ialf o väntar på att man ska få lite jobb, önska de ringde på dörren lr i fonen o sa
HEJ VILL DU HA ETT JOBB?! DU KAN FÅ EN FAST TJÄNST HOS OSS...
tänk vilken dröm..  men den där drömmen är nog lika värklig som att man önska man vann på lotto lr triss ett par miljoner så man kunde leva lyxfrus liv ;) men de bliir nog aldrig av inte!

men en sak har jag lärt mej, man ska vara glad för det man har, o inte vara så krässen

o föresten en lite nyheter, jag har ju för tusan köpt mej en ny bil.. niiice =)
en volvo v70 me like mucket mucket! äntligen har ja min bil jag har tjööötat om sålänge, men dock inte helt den jag har velat ha, men äe man inte rik som ett troll så får man vara glad för det man får på vägen, o det är jag minsaan!
miin lilla bil hämtar jag på torsdag, slog till o köpte den i lördags o så skulle du fixa o dona lite med den, så torsdag hämtar jg min lilla gullefjun ;)

så det var lite nytt jag kunde komma på.. men en sak måste ja bara säga(skriva) min lilla städtant du är såå himla söt o goo du ska bara veta hur mkt jag tycker om dej sötis, du skrämmde skiiiten ur mej, men du äe stålkvinnan i mitt liv som jag ser upp till du är så stark o klara allt! du ör bara för bäst!
sen får vi inte glöma söta lilla Ingmarie du äe osså en underbara människa du äe så söt du med..
ni två är guldvärda ni är något extra, ni är de där två stjärna som lysser så starkt på himlen o vakar över alla o ser till att alla har det braiiit... ni är sååå söta o bäst! <3<3<3 kärlek till er <3<3

over and out nu ;)

RSS 2.0